top of page

En què et puc acompanyar....

 

 

 

 

La meva funció com a terapeuta és la de posar llum en allò que necessites veure o mirar d'una nova forma. Acompanyant-te en un procés de canvi, en un procés de coneixement, de retrobament amb un mateix. Creant un vincle d'entrega, respecte i confidencialitat és la millor manera d'ajudar-te a veure tot allò que ets, tot allò que cal recuperar, plantejar, sentir de nou, descobrir, per sentir-te millor amb tu mateix i llavors també en les teves relacions. 

La teràpia individual pot ajudar en aquells moments on tot sembla difícil, on tot i no tenir grans problemes, sents que segueixes sense gaudir, quan apareixen conflictes en les teves relacions... quan la desmotivació, la insatisfacció,l'ansietat o la frustració et dominen, Posar paraules a allò que et passa, acompanyat d'un terapeuta en un espai segur, et permetrà apropiar-te de les teves emocions i els teus canvis fruit del procés de teràpia. La teràpia individual pot ser una eina que ajuda en moments de:

  • Conflictes interns que et dificulten acceptar-te com ets

  • Dificultats en les teves relacions ( família, amics, companys de feina..)

  • Perdre el contacte amb les teves emocions.

  • Necessitat d'acompanyament per pèrdues o trencaments amb aquells que estimes.

  • Crisis personal,on necessites desplegar les teves potencialitats i recuperar la confiança.

  • Sentir que necessites fer les coses diferents com has fet fins ara.

Som un tot, un tot que sent, pensa i actua, es comunica constantment i en el moment que una d'aquestes parts es bloqueja, la resta grinyola...i  per això valoro el treball amb el cos, sobretot amb el moviment expressiu. El cos és un altaveu, un potenciador cap a l' auto-coneixement, que ens facilita enormement  adonar-nos de la nostra essència,

Allò que surt i que fem a través del cos te un espai important dins la teràpia individual, cal deixar-li espai (i veu) al cos, l'expressió i l'acció amb el cos ens possibilita una consciència més complerta i congruent de nosaltres mateixos. 

Les emocions son energia, energia que cal sentir, distribuir i compartir per tal de sentir-nos vius, alegres i amorosos amb nosaltres i amb aquells que ens envolten,  El moviment corporal en grup, guiats per senzilles propostes, facilita per un constat conèixer els nostres patrons alhora que a poc a poc incloure noves maneres de fer gràcies al grup. Els altres i l'actitud de joc, ens ajuda a trencar límits, provar coses noves, afluixar i expresar allò que potser en el nostre dia dia encara ens és difícil

El coneixement d'un mateix passa per l'encontre amb l'altre.

bottom of page