top of page

Perquè em coneguis...

Què et puc dir de mi, doncs que vaig néixer a l'estiu del 1979 a un poble de l'est d'Anglaterra, em dic Wendy Armengol Farnes i des de ben petita m'ha agradat, més aviat  m'ha fascinat escoltar, entendre i ajudar a l'altre. Em recordo com una nena alegre, amiga de les seus amics i també poruga.

A casa de petita em van transmetre el respecte a l'altre, sigui qui sigui, i el valor de les petites coses, dels petits gestos. De casa també rescato el valor de l'esport, l'exercici físic m'ha permès entre d'altres coses, contactar i expressar la meva força.

Durant anys dins meu hi hagut un soroll constant, fruit d'una lluita entre el que desitjava, el que creia que havia de fer, els meus sentiments, el que creia que s'esperava de mi....Una lluita que m'esgotava, no em deixava sentir i arribat un moment vaig tenir la necessitat de trobar algú que m'acompanyés a trobar noves maneres de mirar la vida i de mirar-me. La teràpia individual em va ajudar a posar paraules a aquell soroll, a veure que potser no era qüestió de barallar-me amb mi mateixa i sobretot em va despertar més curiositat pel treball personal.

Després d'estudiar Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (nº col·legiada 25968), em vaig endinsar en la formació en Teràpia Gestalt a l'Institut Gestalt de Barcelona. Amb la Gestalt vaig descobrir l'acceptació, la responsabilitat, l'estar encontacte amb mi i amb l'altre...vaig començar a retrobar-me amb el meu cos a mesura que les emocions despertaven. Quan em vaig quedar embarassada vaig entrar en contacte amb la Microgimnàsia, el Kundalini ioga i els Hipopressius. No podia posar-hi paraules però alguna cosa canviava dins meu: la Gestalt m'estava donant les eines per posar consciència en el moment present  i per tant fent-me més responsable de les  meves emocions i dels meus actes. La Gestalt i les tècniques més corporals (basades en la respiració) m'oferien noves sensacions corporals, tot plegat em provocaven canvis emocionals molt positius, canvis que m'ajudaven en la relació amb mi i amb els altres. 

Per això he completat la meva formació en Moviment Expressiu  Lo Corporal de Javier Muro de Barcelona. El moviment expressiu m'ha obligat a estar al cos i deixar tranquil el cap, facilitant desbloquejar cuirasses emocionals i corporals que em dificulten gaudir. I ara amb les meves pors....segueixo caminant per aquest camí, un camí que m'ha permès conèixer gent meravellosa a qui agraeixo enormement el seu acompanyament, especialment a en Marcelino Vega, el Raúl Yuste, la Marian Quintillà i la Rosalia Moragas. Gràcies

Actualment estic com a observadora a la formació de Terapia Gestalt de l'Institut Gestalt de Barcelona

És per tot això que em sento còmode treballant des de la Gestalt i ara ho voldria compartir amb tu. 

 

bottom of page